Dejtingbarometern 2022: Ovantade anledningen at att vi kysser kungen dejten

Dejtingbarometern 2022: Ovantade anledningen at att vi kysser kungen dejten

Starten utav det populara dejtingprogrammet ager allaredan bjudit gallande massor kanslor: och e mang kyssar. Saken da forsta kyssen befinner si ett milstolpe inom flera relationer samt antagligen bonus angelaget nar tiden befinner si tjej sexig Sri Lankan sa knapp. Ett pur efterforskning fran tavling visar a andra sida att svenskar alltemellanat kysser personer av andra anledningar ann att de riktig ar intresserade.

Undersokningen inneha genomforts utav Kantar Public villi order itu tavlan

Dejtingprogrammet darbort ett bona dejtar atskillig killar i Grekland ager bjudit tittarna kungen bade gastkramning och romantik nar atskillig kyssar delades ut nedanfor do ett avsnitten. Den etta kyssen ar idelige e sarskil stund samt sasom idelige forknippas tillsamman tilldragning sam hag.

Fick ni nago finemang intuition samt vill ha mer?

Matchs efterforskning ”Dejtingbarometern 2022”* visar a andra sidan att ungefar nagon it tio svenska singlar (7 andel) kysst en individ for att de tyckt otukt forsavit sin dejt eller kant skuld, till exempel forsavitt personen berattat om nago jobbig intermezzo eller betalat sta bjudning alternativt drinkar. Tillika uppger dubbelt odla flertal kvinn (11 procent) annu karlar (5 andel) att do kysst e bruten denna syfte.

– Att puss en sta ett gangen inneha annorlunda kanslig av vikt stav annorlunda folk. Somliga tar lattare pa det ann andra. Dejting utspelar forsavitt att existera vetgiri pa varandra samt om att vaga, skad ni borde aldrig uppleva dig skyldig att puss en efterso sympati eller tacksamhet: det befinner si fullstandigt mankemang bevekelsegrund. Du amna pussa e darfor at du genuint vill sam befinner sig attraherad, eller i alla fal vill undersoka ifall dragnin finns, sam aldrig skapa det under pafrestnin, sager Jacqueline Joo, dejtingexpert kungen tavlin.

Jacqueline avser att ett genuin pus har en centralt mening; att hastigt blottlagga vart dejtingrelationen kan befinna gallande vag.: nagon forsta puss ger nagon fint indikation gallande ifall det befinner sig nagot saso befinner si vart att riskera villig alternativ ej. Eller kandes det framfo som att er vart osynkade samt inte nagon odla duktig tavlan som ni hade hoppats villig? Svaret finns i kyssen, fortsatter Jacqueline Joo.

  1. Det kanns precis. Om din spontana fornimmelse befinner sig att ni synnerligen skulle onska pussa din dejt darfor att undersok saken dar dragnin ni kanner befinner si dina emotioner villi ratt sate. Kanner ni istallet att det koper om att det forvantas att ni skall kyssas bord du vanta. Det befinner si evigt godtagbart att nek alternativ ga tillbak klocka.
  2. Ni vill narma de din dejt. Mestadel far vi ej nagon fardiga avsikt saso uppge ”nu vill sjalv kyssas”, istallet marker n att ni minskar avstandet at din dejt och tillats ett antydan fran att du vill besta tatt. Forsoka forsavitt din dejt ar kungen dit vaglangd vi ring fysiska gester. Lagg en hand villig dejtens arm, lat tidevarv spira berorin varandra mirake bordet alternativt taktik de narmre inom soffan och kolla vilken genmale du tillats.
  3. Ga in stav dodsstoten. Ar responsen positiv kan n prova -tekniken. Ni skapar ogonkontakt och lutar de forsiktigt fram utan att knalla bot vagen. Pausa sam melodi din dejt greppa sista initiativet. N promenera salede in tillsammans 90% samt din dejt far sta forut dom aterstaende 10%. Forsavitt hen ej tar det sista steget alternativt vander dan huvudet varje hen ick identiska sugen saso n. Det ar fullkomligt ok, och inget vare sig ni alternativ dejten borde skammas pro. Forsavitt du astadkommer det mo en pinsam grunka, blir stamningen stel. Fortsatt istallet samtalet saso normalt sam kolla ifall din dejt mojligtvis tar en initiativ vid nasta tillfalle.

Saken da bygger villi 1000 intervjuer tillsammans svenska spraket singlar, 20–50 ar. Datainsamlingen genomfordes inom saken da slumpmassigt rekryterade Sifopanelen emella 17 –.

Forsavitt tavlin inom kort lansering 1995, befinner sig tavling en it Sveriges styrande dejtingtjanster sam erbjuder e brett sortiment it funktioner samt service. Via Matchs app, direkt- samt ljudfunktioner oc singelevent, ager singlar tillfalle att traffa likasinnade darfor att oppna ett akta karlekshistoria. Genom ett kombination utav teknisk nytankand, effektivitet och support (via LiveCoaching-moten) och kundtjanst, erbjuder parti alltid nya service darfor at alstra karleksrelationer. Tavlan drivs av Meetic samt dess systerbolag inom Europa, som befinner si en fraktion Tavlan Group. Match Group ar en styrande leverantor it digital teknologi utformad for att bidra manniskor att skapa meningsfulla relationer. Forut mer fakta, visit se.match.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top